Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djurparken

Vi möts i djurparken
Du precis som jag är maniskt intresserad av oss själva
Vi möts i djurparken
Du säger att vi kan säga "oi va voi"
Vi möts i djurparken
Du säger att du trivdes med en sångerska jag glömt namnet på
Du glömmer bort mitt namn och kallar mig för något annat
Du säger att en äldre man hjälper dig
Jag besöker dina släktingar på ett cafe
Vi möts i djurparken och byter telefonnummer




Fri vers av Frajberg VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-31 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP