Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I tidig morgonstund. Bild: Google


Utsikt från vibrationsplattan.


Jag vaknade tidigt


lyssnade av min

dotters så fina

undervisning

webbkyrkan.se


nyinlagd i natten


tog min soppdiet

ska minska vikten

inför operationen


samt ställde mig på

vibrationsplattan


mot artrosen

och benskörhet


vid mitt köksfönster


och vips hoppar min

vän koltrasthanen fram


så nära fönstret det bara

gick att komma och gjorde

mig SÅ GLAD i den tidiga

morgonstunden...




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2014-06-01 05:36



Bookmark and Share


  anits VIP
En sådan fin morgonstund.
2014-06-05

  Per "Läsaren" Sörqvist
åh fåglar har sån kraft
2014-06-02

  i af apa
Grattis till uppmärksamheten för en hopp ingivande text!!
2014-06-02

  bittemi VIP
Fin morgonstund med din koltrastvän!
2014-06-02

    ej medlem längre
Varma innerliga ord av livsglädje. Tack.
2014-06-01

  Annie b'larsson VIP
Det här var fint att läsa. Den där maskinen, vibrationsplattan, hjälper den? Jag har en vän som har nåt liknande bekymmer. Du verkar på gott humör, det gläder mig.
2014-06-01

  ResenärGenomLivet VIP
Kanske en hälsning uppifrån...glad blir man i alla fall...
2014-06-01

    ej medlem längre
Lycka till med dina övningar.
Trevligt med din lille koltrast.
2014-06-01

  aol
så fint ja sannerligen morgonstund har guld i mun,
2014-06-01

  Palett
Morgonstund att glädjas åt, fin text !
2014-06-01

  louisegirl
Ljuvlig morgon Bibbi..
Med lilla koltrasten som sällskap <3
Mycket fint skrivet..
2014-06-01

    ej medlem längre
Vilken härlig morgonstund!:)
2014-06-01

  thyra
Låter som en fin morgon Bibbi! Njutbar läsning!
2014-06-01

    ej medlem längre
Fint, har feber
2014-06-01

  Fem hjärtan VIP
Så fin!
2014-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP