Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är du?

Lukten av död kreativitet
Försöker undvika socker
När allt känns skit
Och man måste Leva mer
Finns hoppet i vattnet?
Och kärleken till musiken
Saknaden av orden
Längtan efter något lugnande
I en bergochdalbana av upp och ned
Det måste ta slut snart




Fri vers av Frajberg VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-06-01 14:27



Bookmark and Share


    jordmatt
funderar
på vad död kreativitet kan vara för något
många kreativa följer en inre regelbok på nått sätt,
ett experimenterande av att testa omöjliga grejer
- tex: låta den stora käleken leva - som om den inre världen är lika viktig och san som den yttre - måste det ta ett slut? Ja, kanske.
Som kvinna far jag helt naturlig unt i en karusell av upp och ner -
kan man börrja tänka att ner är hissnande? att det finns en vila i ner? klart oro är skitirriterande -
testa 6 gram omega 3 på morgonen och 300 mg magnesium på kvällen.
För egen del funkar ritalin också fint för att inte bli utsliten.
Denna kommentaren är kanske kreativ: )
gillade dikten!
Lycka till!
skriv gärna tillbaka om du hittar ett bra trix.
(Hä är nått annat kul: Skriv en lista på vad som kan göra dig 5% lyckligare - det är helt suveränt för att det är så opreteniöst och livs bejankande!)

2014-06-05

  Larz Gustafsson VIP
Allt här på jorden tar slut.
2014-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP