Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På grund av ohälsa har jag ej varit engagerad i Den Öppna Dörren på länge men bröt trenden idag då vår f.d. ordförande bjöd ut oss - efter middagsbönen i Domkyrkan - till sitt härliga boende på landet.


Grillfest med Den Öppna Dörren i Tillberga.


Jag saknar Dig Mimmi

som ordförande i

Den Öppna Dörren


Ingen kan ersätta Dig


men tvingas acceptera

Ditt beslut att Du lämnar

över stafettpinnen...


men först vill jag tacka Dig

för Din insats då jag varit

engagerad i denna gemenskap


Må hälsa och lycka tillfalla Din lott


Tack för en underbar eftermiddag

på Din sköna altan och trädgård

i Ditt vackra boende i Tillberga!


Tack till samtlig personal och alla glada

frivilligarbetare för all beredvillighet

att göra det trivsamt för oss alla!


Tack till alla övriga medlemmar

för en inbjudande miljö att vara i!

Jag älskar Er alla så obeskrivligt.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-06-02 15:55



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skrivet om din tacksamhet.
2014-06-05

  louisegirl
Så fint, varmt och ömt tacktal..

2014-06-03

  ResenärGenomLivet VIP
En mycket fin tackdikt...
2014-06-02

    ej medlem längre
Fint tacktal.
2014-06-02

    ej medlem längre
Kamrat!
2014-06-02

    ej medlem längre
Men va fint! Du är en fin karat!
2014-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP