Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnat en eldsjäl från Halmstad.


INKAS SKATT

Många söker
efter Inkas skatter
lyssna på mig
för jag har funnit dem!

Under taggighet och fukt
i djupa djungler
kröp jag
genom dimman
av 70tal
Men du var på annat håll

Jag sökte bland intelligensen
bland märkvärdigheten
men till min lättnad fanns du inte där

Men Inka..
jag fann dig
brinnande och högljudd
leende
bakom varje poet
som behöver ditt kraftfulla skratt

Jag fann, Inkas skatt.




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 547 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-03 08:47



Bookmark and Share


  i af apa
riktigt bra!
2014-07-31

  inka
Så fin dikt. Med många bottnar... Du skrev en tillägnan som berör mej, rör mej, gör mej - glad!
2014-06-12

    ej medlem längre
Suveränt!
2014-06-03

  Lennart Arvidsson
Det börjar verkalite som inbördes beundran men jag gillar verkligen dina texter. Du beskriver saker som jag känner igen från min egen livsvandring.
2014-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth