Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vindarna vänder


När en trasig sko går att laga
men när ett tungt sinne inte
längre vet att behaga

När vindarna vänder lägger
kärlek i våra händer

När tacksamhetens lov når
fram till mitt hjärta

då vet jag att livet inte bara
handlar om smärta

Nu när vindarna äntligen
vänder o jag inte längre vet
vad som händer

När skygglappar trillar av likt
en lök som skalas av

En varm vind nu smeker med
mitt nakna sinne o leker

Jag speglar mig nu i kärlekens
glans för nu vet jag att livet även
för mig fanns Rozsi.




Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 301 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2014-06-03 16:06



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Underbart vackert
skriven
så fylld av livslust
och hopp som
gnistrar mellan
tårarna..
en obändig
styrka
2014-11-07

  agneta pichler
skönt att se..
att livet ler mot dig oxå Rozsi
2014-08-05

  bohemen VIP
Det låter skönt.
Fortsätt gärna att rimma.

Cillan
2014-06-27

  Angel of love
Så jätte fint och ömt skrivet.
2014-06-17

  Linda CH VIP
Underbart livsbejakande!
2014-06-15

  Ola Rydberg
fint berörande
2014-06-06

  aol
Underbart berörande skaldat,
2014-06-04

  Lars Hedlin
Underbart vackert!
2014-06-04

    ej medlem längre
Berörande fint.
2014-06-04

  Ninananonia VIP
berör..
2014-06-03

    ej medlem längre
En glad och uppfriskande text, härligt.
2014-06-03

  Gabrielle Laurèntzen
En underbar vind går genom denna vackra dikt!
2014-06-03

  Alva Johnsson VIP

Vackert ödmjuk inför
det Du får uppleva.
2014-06-03

  KYREUS of Sweden
Gillas mycket!
2014-06-03

    ej medlem längre
Underbar, fin på alla sätt, att se på sig själv så rätt som du gör,lystrar och på dig hör. Så full du är av visdom!
2014-06-03

    ej medlem längre
Bedövande vackra ord.
2014-06-03

  Rise Little One
Fina insikter kommer man till..
2014-06-03

    Dan Myrbeck
Bra!
2014-06-03

    ej medlem längre

Vackert Roszi ...
2014-06-03

    ej medlem längre
Vacker som en kyss mot en fond av pärlemor
2014-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs