Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ju här

Just nu så svävar jag
i en liten kaos
mina tankar
drömmar
och alla planer
är utsprida
och jag försöker samla
små delar och klistra de
men
det går inte så bra
inte just nu...




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-04 21:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslan delar sig ibland åt olika håll ...Sänder dig kraft kärlek och energi! kram
2014-06-12

  Rozsi.kovacs

Det är lätt att känna kaos i livet
när livet bjuder på trubbiga
föremål jag hoppas du får lite reda
o sinnes ro....
2014-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino