Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mani och D.

På golvet ligger rester av sushi
Soffan är fylld med vinyler
2003, 2004 - var jag galen då?
Pratade fort och mycket
Drevs av något jag saknar nu
En energi som inte finns
Det spelar ingen roll hur mycket kaffe jag tar
Eller hur många gånger jag ropar ut ditt namn
Jag är i obalans och ändå tillfredställd med mig själv
Hittar inte mina gamla tavlor
Antar att mamma har slängt dem




Fri vers av Frajberg VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-05 14:16



Bookmark and Share


  Frajberg VIP
Det ligger högar överallt massor med olika musik just nu ser jag folkmusik från grekland, ryssland, kraftwerk, the cure mm...:)
2014-06-06

    ej medlem längre
Vad är det för vinyler vi pratar om?
2014-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP