Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De där guldkornen


För när du har lust
så är alla vitsippor prydda med glitter,
livet dansar och moder jord smeker oss trygga.
Ännu en gång skriver du din autograf i mitt hjärta,
och jag kommer ihåg varför jag valde just dig.
Efteråt gungar tjärnorna oss i sömn

Och vi vaknar upp till ännu en morgon med för lite kaffe.







Fri vers (Fri form) av Nattviolen VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-05 20:42



Bookmark and Share


  Per "Läsaren" Sörqvist
mer romantik åt folket
2014-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Nattviolen
Nattviolen VIP