Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnlös

Jag sover en timma sen går det inte mer
Har tankar som hoppar och skuttar åt alla håll
Ännu en natt sömnlös trots starka tabletter
Nåväl sånt är livet
Idag ska jag iaf se havet
Älskar havet känner frid då jag är där
Vet inte om det här är så poetiskt
men jag kände verkligen för att skriva
Jag har varit uppe på natten och lagt upp massor med låtar
Explosioner av kommentarer och uppmuntrande på facebook
Ibland är livet väldigt trevligt
Trivs med anonymitet här på poeter




Fri vers av Frajberg VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-06 06:40



Bookmark and Share


  stig wikman
Jo , Visst är
detta poesi .
Vad jag har sett
här så är allt
som skrivs poesi.

så APPLÅD TILL DEJ.
2014-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP