Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Positiv paranoia

Jag är inte pojke
Jag är inte man
Jag är inte kvinna
Jag är inte flicka
Jag är en person
En jävla person
Jag tänker på så mycket
Det känns som om jag var med när pyramiderna byggdes
Och ibland får jag positiv paranoia
Det är som om att alla stöter på mig
Hon, han, hen tittar och flirtar mot mig
Vad har jag gjort för att förtjäna all denna vänlighet?
Jag är inte en yxa
Jag är inte en såg
Jag följer ingen religion
Jag är bara en stjärna i rymden där det redan finns jättemånga andra stjärnor
Så le nu lite för du är också en stjärna!




Fri vers av Frajberg VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-06 06:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP