Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träffa människor från internet

Vi är lika gamla
och föddes med samma namn
Jag vet att vi gillar samma musik
och vi har samma ursprung
Kanske ska vi träffas i sommar
Ta en fika eller göra musik




Fri vers av Frajberg VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-06 06:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP