Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverige

Grattis Sverige idag på din stora dag
Det är idag vi ska vara stolta över vårat land
Det spelar ingen roll varifrån vi kommer ifrån från början
Förenade i en demokrati står vår fana högt
Jag kommer förmodligen hylla mitt kära Sverige genom att plinka nationalsången på luta
Och sen ska jag ta mig en kopp kaffe med kardemumma, kanel och mjölk
Hur firar man annars nationaldagen?
Jag tror jag har glömt bort
Så jag hoppas på lång tidig sömn för jag var sömnlös förra natten
Grattis Sverige än en gång




Fri vers av Frajberg VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-06 06:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag firar den inte alls.
Visserligen är jag patriot, men jag tror inte på att fira högtider.
2014-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP