Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Iakttagelser

 

 

Solblänk i vattnet
och doften av tång.
Måsar som seglar
längs bron dagen lång.
Blåeld som lyser
från diket på ön.
Vinden är varm
och himlen är skön.

Husvagn och cyklar
med motor på.
Folk med hörlurar
är ute och går.
Gröna är träden
och gräsmattan med.
Sommarn är kommen
och det med besked.

Lärkan den drillar
högt uppe i skyn.
Murar av sten
liksom husen i byn.
Bilar är ute
på söndagstur.
Katt under busken
tar sej en lur.

Vallmon den röda
syns överallt.
Men ingen badar,
det är nog för kallt.
Livet är härligt,
visst är det så,
när man kan njuta
av stunderna små.

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2014-06-08 17:54



Bookmark and Share


  anits VIP
En vacker sommardikt och en underbar bild därtill.
2014-06-12

  Chawa VIP
Sommarglädje, ja livsglädje, så det sjunger om det! Fint foto!
2014-06-12

  Bo Himmelsbåge
Skönt foto!

Underbart somrig hälsning!
2014-06-12

  Eva Helene VIP
Så somrigt och vackert!
2014-06-12

  Palett
Målande beskriver du sommardagen med färger, dofter. Härligt !!
2014-06-10

  Olof Lagerhorn VIP
Scener och förnimmelser tecknade med klara, distinkta men ändå mjuka penseldrag.
Ett solblänk i vattnet, och man minns dem alla.
2014-06-09

    Dan Myrbeck
Fin skildring!
2014-06-09

  Lars Hedlin
Så vackert!
2014-06-09

  bittemi VIP
Vilka härliga sommarbilder du målar med dina ord!
2014-06-09

  WyS VIP
Vacker sommarkänsla med fina bilder!
2014-06-09

  Stjärnöga
Underbart glad
och vacker din
sommardikt..
lite av Idas Visa
över den..
ljuvligt..
2014-06-09

  Angel of love
Underbar fin sommardag!
2014-06-09

  Bibbi VIP
Njuter.
2014-06-08

    Birgersdotter VIP
Njutbar
2014-06-08

  ULJO
En text jag njuter av att läsa
2014-06-08

  Anya VIP
Texten är glad och vallmon var fin att se på. tack!
2014-06-08

    ej medlem längre
Underbart soliga och fina ord.
2014-06-08

    ej medlem längre
Verkligen vackert diktat!
Fin bild med de röda vallmoblommorna.
2014-06-08

  Maj-Lis VIP
Vilken fin sommardikt
2014-06-08

  louisegirl
Underbart vackert..
Läser och njuter
Fin bild med vallmo..
älskar den blomman
2014-06-08

  Larz Gustafsson VIP
En applåd för denna fina och muntra dikt.
2014-06-08

  M M Mannheim VIP
Finns bara ett ord passande ord att beskriva den här dikten, VACKERT!
2014-06-08

  Marita Ohlquist VIP
En härlig sommardag!
2014-06-08
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP