Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min sida








Min sida
till för de som
inte tvivlar på
ordet
ordet och språket
som ligger vid sidan
inte det som förför
inte det som med rosa
tecken
rullar sina fraser
i tårdrypande gyttja
min sida till för de
som ser språkets
varelse
ordens slingrande
väsen
kan bli vad som helst
kan bli ett poetiskt fiasko
ett magplask
en utvikning i något som inte
håller ihop
som inte följer något flöde
ingen tråd
som inte rimmar
som inte är prosa
som inte är någonting
bara ord
bara språk
bara bokstäver
som flyter och flyttar omkring
i ett tomt universum
kan bli
som när
jag såg världen
i ett stilla tomrum
där fans ord
men inget språk
språket hade fastnat
i sina egna ord.






Fri vers (Fri form) av Peter Boström VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-08 20:18



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
just

2014-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Boström VIP