Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tragisk dans

Ibland undrar jag verkligen vad du såg hos henne
Musmjölkningsmaskinen som går på högvarv
Ständigt neurotisk och evigt tjatande
Mamma, pappa ni ska alltid jobba
Trots att ni är så gamla att ni behöver kryddor till livet
Jag känner för att göra min medelåldersrevolt




Fri vers av Frajberg VIP
Läst 151 gånger
Publicerad 2014-06-09 08:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP