Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Den första blomman jag plockade var röd
Den andra bilen jag körde var svart
Den sista natten jag tänkte på dig var jag död




Fri vers av Frajberg VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-09 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP