Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

Det känns som om jag alltid väntar på något
Väntar på att hon ska komma utifrån affären
Väntar på att han ska ringa
Väntar på att få ett nytt email eller en ny like på fb




Fri vers av Frajberg VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-09 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP