Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen!


Sol, frukt, barn på sparkcyklar, fågelsång,
kokosolja på varm hud, doften av nyklippt gräs,
radio från köksfönstret, lättklädda kroppar,
frihet, ledighet, glädje, midnattssol,
sömn mellan tunna lakan.
Du är välkommen sommar, jag har saknat Dig.






Fri vers av Nattviolen VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-10 08:43



Bookmark and Share


  sommarmoln
Löften om livets goda. Sommardofter når mina sinnen...:)
2014-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Nattviolen
Nattviolen VIP