Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mina ögon du fastnade direkt

jag kommer ihåg första gången jag såg dig

i mina ögen du fastnade direkt

jag ville ha dig

du väckte mina känslor till liv

ville dela mitt liv med dig




Fri vers av Nettisch
Läst 294 gånger
Publicerad 2006-03-28 12:53



Bookmark and Share


  Arte
så enkel men ändå så rakt på ,
den här var bra !
2006-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch