Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Idets Väntan..

Ty arma rävars yla
Lilla hjärtats steg o vargars slag
Fågelvingar flög ensam djupt landad bortom kluven hopp o, tro i själen svag
Krossade nätters eviga fruktan
Mörkers strid, hon fastfrusen tyst kampen om snöstormen, frihet åren vann
Tomheten skapar stilla törnrosas drömmars svanesömn
Pennans oskrivna saknad i bläckets nyanser o drag
Likt vinterns insnöade bergsgrop, björnhonans bidande vila

Väntans leende morgonkvist
Solens gyllene dans
Styrkans svajande skimmer
Vårens varma ljus
Bakom tunga minnens ramar av gråmulna moln,
la sig majdagen draperad gömd idag
Himlens kastvindar
Daggtårar i trötta ögons irrande blick
Tankar o känslor glöder i darrande smärtans sångblad
Faller knäböjd i viskningens röst, se o hör stunden
Lägger utsträckta händer önskan kupad ömt i ro
Likt åskregnet bitterljuvt
Skymningskvällen drar sig nalkande in i samma otröstade sorger o längtans ordpussel en försommarsdag




Fri vers av Mona Drugge
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-11 05:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mona Drugge
Mona Drugge