Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt som gjordes då

Svetten rinner ner från hennes ansikte
Tårarna faller från hennes ögon
Livet leker kurragömma
Allt är redan för sent




Fri vers av Frajberg VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-11 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP