Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Radera

Jag raderar mina gamla blogginlägg
Jag raderar ett konto någonstans
Jag raderar allt jag någonsin sagt
Jag ångrar allt jag har gjort
Jag känner en jäva skuld för allt
Ändå har jag aldrig gjort något dumt
Jag har alltid varit så snäll
Skäms över allt
Raderaraderaradera
Jag sitter i morgonsoffan på tv och svettas påverkad av gud vet vad
Jag berättar om allt jag influerats av jag är så intressant
Eller nej jag raderar jag raderar jag byter namn och raderar allt!




Fri vers av Frajberg VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-11 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP