Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ego

Jag tror alla har stort Ego
Alla tar sig själva på stort allvar
Alla tänker på vad de sagt och gjort
Jag tror jag har världens största Ego
Allt kretsar kring mig mig mig
Finns det något namn på min sjukdom?




Fri vers av Frajberg VIP
Läst 198 gånger
Publicerad 2014-06-11 14:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Narcissism kallas det nog för om jag inte missminner mig.
2014-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP