Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snålhet

Du måste betala för de byxorna jag köpte till dig
Och du måste betala för maten jag gjorde utan att säga till dig innan
Du måste betala för ALLT ALLT ALLT
Jag har inga pengar (sa hon som äger 3 hus och har 4 bilar)
Oj vad jag är fattig
Snålheten kommer döda dig en vacker dag!




Fri vers av Frajberg VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-11 14:43



Bookmark and Share


  Flicis VIP
Tanke väckande.
2014-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP