Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag vet att du vet....


Så känns det ibland

en varm vind

och en smekning

på min kind

och jag ler

då känner jag

att du är här med mig

mina ögon ser då jag stänger dem

mina läppar smakar på den ljuva smaken

av njutning

jag är tyst och stilla

jag är ensam

med

mina tankar

och då vet jag

att allt är så underbart

tryggt

vackert

min lugn

min vrå

våra dofter

kärlek

lugnet...

Inget mer...




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 249 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-06-11 20:08



Bookmark and Share


  Angel of love
Så ömt och vackert.
2014-06-13

  Lars Hedlin
Så underbart ömt och sensuellt vackert :)
2014-06-12

  Rise Little One
som en smekning på kinden...
2014-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino