Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är egentligen en tanka


Extas

Känslor i kroppen

Viskar är du där min vän

Varm kropp mot kallt glas

Extas tillsammans kommer

Saktar tillbaka till noll




Bunden vers (Haiku) av vitsippebarn
Läst 381 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-28 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vitsippebarn
vitsippebarn