Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikter ur medelanden


Blandat / delat

Lund är årets ungdomskomun
Ändå stängs vi in i tysta rum
Med telelarm som skyddar
och säger ej ingång



Det är kvinnoförtyck i Världen
Inskaffa den internationella kvinnodagen
Så får männen se hur det känns




Fri vers av vitsippebarn
Läst 312 gånger
Publicerad 2006-03-28 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vitsippebarn
vitsippebarn