Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På loppmarknad

På loppmarknaden finns alla de olika slags typer
En del är korta, en del är tjocka, en del är giriga
Och de tränger sig fram och springer för att fynda varor
På loppisen träffar vi våra vänner och fiender
De som köper den där vinylen som jag egentligen ville ha
På loppmarknad går vi tidigt och hinner med de mesta i regionen
Där tror vi att vi är så smarta men egentligen kommer vi hem med massa skit




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-14 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP