Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På kudden bredvid mig

Sorgen tär mig inte
Den har haft sin tid
Det är min tid nu
Men jag drömmer om dig
Ser dig på kudden bredvid min när jag vaknar

Tänker att det är ok
Där kan du inte skada mig
Då finns det tid för mig att bara vara
Finna tid för mig

Någon måste jag vara utan dig




Fri vers (Fri form) av Nitwitoddment
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-14 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nitwitoddment
Nitwitoddment