Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två enkla ord...



Det är svårt då läppar är svullna

tungan har jag bitit mig i så många gånger

att säga med ögonen till någon som inte tittar

att röra vid någon som har en skal runt omkring

hur skall man beröra?

Att tänka mycket på det och med tankars kraft

väcka deras små celler och en ny energi som ger de insikt och reaktion...

att vänta en dag till

att vänta en natt till

så länge

så svårt

utan att bli hörd

det bästa är väl att säga två enkla ord.




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-15 22:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ibland räcker till och med ett enkelt ord...kram
2014-06-16

  Destino
Tack! Tack! jackren nu har jag ändrat
det blev mycket bättre så här!
2014-06-15

    ej medlem längre
"det bästa är väl att säga de två enkla ord. "

Den raden fungerar inte så här kommer två tips i all välmening:

"det bästa är väl att säga de två enkla orden. "


"det bästa är väl att säga två enkla ord. "


Varav det sista förslaget är det mest rytmiska.
2014-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino