Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kryckvåld.

jag blir äcklad varje dag av detta.

jag vill fly härifrån.

möter du mej?

någon annanstans alltså.

någonstans där det inte finns ondska

ondskan yttrar sej i våld och sexuellt våld.

tänk dej hur det är att få en krycka upptryckt där du minst vill

jag vill inte veta.

jag vill inte veta något om det där längre.

jag vill bara veta saker om det som är roligt och glädjande.

kan inte du komma och hålla min hand ikväll?




Fri vers av Nattfjäril
Läst 296 gånger
Publicerad 2004-08-28 10:10



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
mkt skit händer det! Bra skrivet! Den där kryckan gör mig fundersam är det en speciell händelse du skriver om?
2004-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Nattfjäril
Nattfjäril