Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta var en skoluppgift som igentligen bara är skit, men jaja. *Himlar med ögonen*


Färder genom intet.

 

 

Sakta bultar regnet,

 

 

2 själar väntar tyst i denna fristad

 

 

väntar på sin tur i ledet.

 

 

 

/Över ljudliga vägar tystnar vilan

En plats som stannar många liv

I en värld av sorg och ändlös förtvivlan

Vakar psykets tanke arkiv./

 

 

 

Mina slantar dansar sin egen balett

 

I hans

 

Minne,

 

Så många människor han har sett

 

Ingen vet hans namn

 

 

Och ingen ska få veta.

 

 

 

 

/Över ljudliga vägar tystnar vilan

Känslor som länge sedan har dött

I en värld av sorg och ändlös förtvivlan

Kan ett ensamt hjärta kännas så trött./

 

 

 

 

 

 

Hon där i sätet längst bak,

 

 

Väntar på sin tro

 

Så länge har hon vandrat ensam

 

Och

 

Vätt tomma kinder,

 

för honom.

 

 

 

 

 

/Över ljudliga vägar tystnar vilan

Trumma regn, trumma bara för mig

I en värld av sorg och ändlös förtvivlan

Plågas ett hjärta bara för dig./

 

 




Fri vers av Sofiapoema
Läst 294 gånger
Publicerad 2006-03-28 22:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
taktvänligt, mycket fin uppdelning, som gör texten till en bild liksom.
2006-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema