Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När han ligger där bredvid mig med en toarulle bredvid sig blir jag lycklig.


Till Laban

Vi sa att man kollar andningen hela tiden
För gamla katter kan dö när som helst
Men om du dör stannar världen

Vi sa att deras tungor hänger ut
Att de börjar bli lite döva
Men om du inte väcker mig varje morgon
Vill jag inte gå upp

Mamma sa att man ångrar sig när de dör
För alla ord och alla otrevligheter
Men jag är ensam
Jag har bara dig att vara elak mot

Vi går runt varje sommar
Tittar på hur gräset växer
När mossan blöter ner våra fotdon
Och du spinner och lutar dig mot min mage
Jag rensar fisk
Och du äter inälvorna
På berget i solen till måsarnas skrik

Jag tror inte att jag är en katt
Men trofan att jag tror att du är min lillebror.




Fri vers av Morning Glory
Läst 387 gånger
Publicerad 2006-03-28 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morning Glory