Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insomnia

Jag drömde om den förbannade discolampan igen
Den tredje jag fick, med silvrig fot
Jag blev lika glad i drömmen som jag blev på min åttonde födelsedag
Jag drömde att farmor gömde den hos Annika
Inte ens i mina drömmar vågar jag låtsas att hon lever
Jag drömde att jag letade och att också farmor hann dö
Jag drömde att jag brände bort fettet från mina lår
Att jag skrek och grät men trots det inte ångrade mig efteråt
Jag drömde att jag fick en hund som inte tyckte om mig
Jag drömde att jag försvann bland smuts och sopor

Min verklighet har skrämt livet ur mig




Fri vers av sextonförevigt
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-23 12:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Bra skrivet detta
gillar ...
2014-06-23

  träsnidaren
Häftig text!
Annorlunda, som frambringar mycket känslor.

Snyggt!
2014-06-23
  > Nästa text
< Föregående

sextonförevigt
sextonförevigt