Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Melodi under influensen

Om en timme får jag solen i ögonen,

och det snurrar i mitt huvud
jag har tagit en vit månad, inkapslad,
röd och vit - typ hård

jag hör stressen,
den inuti bilarna
som har sett samma väg
sedan den trötta människan
hoppades
på att livet skulle börja,
och jag undrar
hur länge en kan fly

i en stad
där en har förlorat
tid, oskuld

jag ser rädslan
krypa mellan tomma ölburkar,
som välts över varandra
när vi bråttom sprungit
till vem som helst för att få känna
att vi syns och att vi hör till

jag säger att jag är okej,
här på balkongen

men alla andra sover
och snart blir jag bländad
av en ny dag att fly ifrån

Det är så lugnt, så himla lugnt




Fri vers (Fri form) av sextonförevigt
Läst 306 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-11-19 02:45



Bookmark and Share


  Stay Golden
Know the feeling
2017-11-19
  > Nästa text
< Föregående

sextonförevigt
sextonförevigt