Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En äcklig, jävla text om kärlek

Det är fastbränt
Jag stänger ögonen hårt och
skakar på huvudet för att
slippa se hur du ser på mig
för det var du som såg på mig
det var jag som vände bort huvudet
det var du som såg på mig
och du visste att jag visste

Sen var det jag som kysste dig

Men det var du som såg på mig
och det var du som kröp nära
det var du som sa "inte nära nog"
och det var du som tog min hand

Men det var jag som kysste dig

Och nu är jag arg och vet inte
hur jag hamnade här, så kär
så himla kär och så himla arg
för det var ju du som sa
"Jag vill att du följer dina drömmar"
och det var du som sa att jag var
vacker, mjuk och underbar
Det var du som aldrig slutade

Du slutade inte kyssa mig

Och nu är det jag som måste blunda
så himla hårt, och skaka på huvudet
Nu är det jag som undrar om allt
bara var en korkad flickas drömmar
Nu är det jag som känner mig lurad
du visste hela tiden, eller hur?




Fri vers (Fri form) av sextonförevigt
Läst 276 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-03-31 20:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
nej, man ve aldrig vadfan en snygg tjej tänker.
2018-04-01
  > Nästa text
< Föregående

sextonförevigt
sextonförevigt