Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommarsol

Det här är inte samma

ljusslingor,

och den här halsen är
inte lika varm mot mina läppar
men någonstans
så har du vandrat upp ur

sömnlösheten,

och druckit ett glas
av min avdunstade saknad
i ett nedsläckt kök
där det mellan raderna
har talats om

himlen,

och hur den bara ljusnar
när vi vågat begrunda

varandras
ögonfärger.




Fri vers (Fri form) av sextonförevigt
Läst 392 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-06-27 02:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sextonförevigt
sextonförevigt