Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tid senare, i huvudet

Hon nynnar
du behöver bara andas
och ritar sagor i min panna
med sina fingertoppar
Och jag kan inte förstå någonting
Miljoner år i rymden, och
det enda som jag vet är
att du är en oknuten körsbärsstjälk
på min tunga, och att även om vi
inte är ensamma i oändligheten
så är ingenting lika vackert
som att du vill att jag
ska andas




Fri vers (Fri form) av sextonförevigt
Läst 531 gånger och applåderad av 18 personer
Utvald text
Publicerad 2017-06-13 00:39



Bookmark and Share


    mögel
Åh. Du skriver såsom jag vill skriva
2017-08-13

  Feminaz
Så vackert om närheten mellan mor och barn, som jag tolkar texten!
2017-08-11

    © Birgitta Wäppling VIP
Fint flöde i denna text.
(Kanske tryckfelsnisse varit framme på rad 4? (står: "sina fingertoppar"; menar du "dina fingertoppar"?)
2017-08-07
  > Nästa text
< Föregående

sextonförevigt
sextonförevigt