Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem fan?


Efter sex år vaknar jag upp
av något som kan liknas
en kalldusch
och undrar
vem fan
är du?




Fri vers av Nattviolen VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-24 00:27



Bookmark and Share


  Per "Läsaren" Sörqvist
gillar
2014-08-21

  sommarmoln
Avskalat, ärligt, brutalt- Så bra!
2014-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Nattviolen
Nattviolen VIP