Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom tillbaka med färger i mitt liv igen




Allt e så grått

När du försvann ur mitt liv

så försvann alla färger

och all dess glans

Nu sitter jag här

omsluten i ett grått

tråkigt moln




Fri vers av Nettisch
Läst 318 gånger
Publicerad 2006-03-29 14:23



Bookmark and Share


  Marlene Anna Linnéa
låter som att du är insvept i dimma...

men om världen tycks grå
måla den blå
du har färgerna på din egen palett
acceptans är en del av att lyckas, min vän
men det betyder ej låta bli att ge sig hän
träna på att vända din bana rätt

vi vandrar på samma jord vi två :) *kram*
2006-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch