Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku ~ Naturalis

~*~

Solglimt granskar vrån
dammet minner om döden
korsdrag om ny dag

 

7 Jul 2014

L Patrik W Johansson

Haiku ~ Lacunis [Naturalis pt.II]




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-07-07 00:22



Bookmark and Share


    Monica Kvist VIP
Otroligt skickligt skrivet!
2014-07-15

  ResenärGenomLivet VIP
Tycker om din haiku...påminner mej om något jag förtränger under soliga dagar...:-)
2014-07-12

  Bibbi VIP
Gillar starkt!
2014-07-09

    ej medlem längre
Fin... Gillar...
2014-07-07

  aol
Gillar betraktelsen, vilar en sanning i den
2014-07-07
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP