Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku ~ Lacunis [Naturalis pt.II]

~*~

Solglimt dansar fritt
dagas gör nu sjön igen
på bryggan står jag

9 Jul 2014

L Patrik W Johansson

Haiku ~ Naturalis




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 434 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-07-09 05:43



Bookmark and Share


    Monica Kvist VIP
..........och njuter av kvällen..........
2014-07-15

  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla i orden...
2014-07-12

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-07-10

  Thomas Widemark
Tolv ord kan räcka gott ibland!
Mycket fint!
2014-07-09

  thyra
Sköna ord och skön bild till. Fint!
2014-07-09

  Mona Drugge
Härligt vackerfin..
2014-07-09

  Bibbi VIP
Störtskön!
2014-07-09
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP