Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den efterlängtade våren.......


♥ Vårkänsla ♥


Känslan av att våren
Vågar bryta vinterns vita praktdräkt
Och träda in i salen
Med sin gröna skrud
Ger mig en underlig känsla i hela kroppen
En känsla av kärlek, tro och hopp



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥




Fri vers av Lilian (Gullan) gustafsson
Läst 432 gånger
Publicerad 2006-03-29 19:47



Bookmark and Share


  Bysmeden
Jag önskar att "våren" smeker ditt namn
2006-04-07

  prinscess VIP
den var härlig...
får en längtan efter våren
när jag läser denna
mycket bra skrivet
den här borde bli redaktionens val....
värd en klar femma
2006-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Lilian (Gullan) gustafsson
Lilian (Gullan) gustafsson