Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högsommarvärme


Högsommarvärme,
doften av knastertorr skog.
Barr och kåda, löv och näver.
Tjärnögat stilla,
näckrosblad stilla.
Insekter som surrar, bromsar som bits.
Kvalmig luft, blottad botten,
fiskar som simmar lojt.
Trollsländor patrullerar av stranden,
fåglar kvittrar dovt.




Fri vers (Fri form) av Thomas Widemark
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-09 15:35



Bookmark and Share


    Monica Kvist VIP
Vilken fantastisk beskrivning! Man känner riktigt hur luften dallrar.
2014-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Thomas Widemark
Thomas Widemark