Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Asken den tredje : Tabletter

 

 


sterila pistiller

i svarta kulörer

matas ut ur livfulla lagerhyllor



salta tabletter

i sött format

stoppas in i tusentals ensamheter



befruktad tomhet

i vitaste fläck

löses upp av nästa och nästan kysser

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-11 01:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP