Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sitteer här tänker på dig


Då tänker jag på dig

tittar ut och ser stjärnornas glitter

öppnar ett fönster och hör fåglarnas kvitter

då tänker jag på dig

för du är allt det där du har en utsrålning som stjärnorna

du har en underbar röst som får fåglarna att sluta sjunga

det är därför jag tänker på dig.




Fri vers av Nettisch
Läst 293 gånger
Publicerad 2006-03-29 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch