Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingegerd och Solveig :)


Hittat en flicka som är snäll, hon hittar på roliga texter med mig var helg



Jag kan inte annat än le

När jag tänker på hur vi träffades
- aldrig trodde jag att den människan kunde tillföra något gott till mitt liv

När jag tänker på våra söner tillsammans
- allt bus och alla deras varma kramar mot varandra, lyckan i deras ögon var gång de möttes

När jag ser en flaska med rengöringsmedel
- hur vi gjorde ett sådant tråkigt arbete till sådan glädje och som vi alltid kommer att minnas

När jag hör en låt med Björn Rosenström
- alla sjuka texter vi tillsammans hittade på och skrattade åt

När jag ser en döskalle av något slag
- kan inget annat göra än att tänka på dig då

När jag ser tuggummi och en dosa General portion tillsammans
- två av de saker som alltid följde dig överallt

När jag dricker en flaska Black Tower
- våra mysiga helgkvällar med sjuka fantasier och underbara skratt

När jag tänker på sommaren -05
- allt som hände och skedde, kan man annat än le åt det idag

När jag dricker mitt morgonkaffe
- minns när du sovde över här o man vaknade till doften av nybryggt kaffe

När jag tänker på dig
- trots det geografiska avståndet kommer du alltid vara en otroligt nära vän som jag älskar obeskrivbart mycket!




Fri vers av Hapalochlaena
Läst 326 gånger
Publicerad 2006-03-29 22:28



Bookmark and Share


  lillstrumpa
Jag kan inget annat göra än att gråta en skvätt......

*saknar dig så det gör ont i mitt lilla hjärta*
2006-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Hapalochlaena
Hapalochlaena