Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som skulle ha varit inspirerad av Revolution nr 1 på Beatles White Album, men emedan den får långt ifrån min guldmedalj, går uppmärksamheten till en helt annan historia nu


Bollen Rullar Tillbaka (vit beatle)





Befinner oss i Mexico år 1986 e.Kr..

Med nöd eller näppe

lyckas Argentina besegra

Västtyskland som har ännu fullare sjå

att stå emot Maradona

som aldrig mera spelar lika

magnifik roll som nu...


Många år senare

(samt visserligen bara fyra)

löpte åter

fältslaget mellan samma

sidor av klotet

och där i jordens lunga var det

tydligen tyskarna

som snyggt lyckades vända rotationen

ända fram till

guld!

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-14 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP