Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ambulanspersonen måste ständigt se framåt

Du har hela världens slag
i dina ansiktsdrag
med sargat inre och ett knappt
slående hjärta i ditt bröst
kan du inte finna tröst
i förändringen




Fri vers (Fri form) av menspoeten
Läst 358 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-07-14 11:37



Bookmark and Share


  Anya VIP
En djup personanalys. Att acceptera förändring är så himelusiskt svårt.
2014-07-21

  glasblåsarblå
Tycker mycket om ditt sätt att skriva! Rakt på sak och starkt.
2014-07-19

    ej medlem längre

griper tag ordentligt ...
2014-07-14

  Maria Sundelin VIP
Stark
2014-07-14

  Lars Hedlin
Starkt som attan!
2014-07-14
  > Nästa text
< Föregående

menspoeten
menspoeten